Nadia Comăneci: "Ar fi fantastic să câștigăm Fed Cup!"

212
Nadia Comăneci:

Articole de la același autor

Fosta campioană olimpică Nadia Comăneci a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că ar fi fantastic ca echipa de tenis a României, ajunsă în faza semifinalelor, să câștige trofeul Fed Cup, precizând că Simona Halep își dorește foarte mult acest lucru.

"Ar fi fantastic ca România să câștige Fed Cup, știu că Simona își dorește foarte mult. Ar fi bine pentru sport, pentru România, e bine din toate punctele de vedere", a spus "Zeița de la Montreal". 


Nadia Comăneci a precizat că se uită la meciurile Simonei Halep, dar nu le comentează cu ea. 


"Simona nu mă sună să îmi ceară sfaturi, mai mult ne dăm mesaje. Știe că atunci când am timp mă uit la meciurile ei. Am văzut și meciul de joi seară, mi-a părut rău, dar asta face parte din sport, o dată câștigi, o dată pierzi. Însă eu nu comentez cu ea tehnica ei, pentru că ea face acest sport de la 5 ani. E ca și cum ea ar veni să îmi spună mie ce trebuie făcut la Tsukahara, la sărituri. Este o amiciție de fete. Eu nu-i dau niciun sfat decât dacă e legat de shopping, deși ea se descurcă și acolo", a menționat Nadia Comăneci. 


"Știu că Simona vrea să participe și la Jocurile Olimpice de la Tokyo. E foarte bine, pentru că ar fi o medalie pe care și-ar pune-o lângă trofeele câștigate de ea până acum", a adăugat fosta gimnastă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2231 secunde