MTS / Novak: „La EURO 2020, accesul va ajunge la 50% din capacitatea Arenei Naţionale, în optimi”

147
MTS / Novak: „La EURO 2020, accesul va ajunge la 50% din capacitatea Arenei Naţionale, în optimi” - 19553182325082649493182566990754-1622810432.jpg

Articole de la același autor

Meciurile de la Bucureşti din cadrul EURO 2020 la fotbal se vor desfăşura în limita a 25% din capacitatea Arenei Naţionalei, dar aceasta va creşte la 50% pentru partida din optimi, informează Ministerul Tineretului şi Sportului.

„La Palatul Victoria, a avut loc ședința Comitetului Interministerial de coordonare și organizare a Turneului Final al Campionatului European de Fotbal 2020, cel mai important eveniment sportiv găzduit de România în istoria recentă.

S-a decis ca cele trei meciuri din grupe să se defășoare cu spectatori în limitele a 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naționale, așa cum se stabilise inițial. Doar în cadrul meciului din optimi, această limită va putea crește până la 50%, această decizie fiind în acord și cu recomandările UEFA de a nu periclita planurile de securitate prin acceptarea unui procent mai mare de spectatori”, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Carol Eduard Novak.

În acord cu procedura de acces deja comunicată, a fost prezentată și lista centrelor medicale de unde se pot obține brățările de acces la meciurile de pe Arena Națională, conform deciziei Structurii Locale de Organizare a UEFA EURO 2020 la București. Reamintim că accesul pe Arena Națională la meciurile EURO 2020 se face cu biletul de meci şi brățară de acces, care se obține de la centrele medicale anunțate, în urma prezentării dovezilor de imunizare anti-COVID-19 sau a testării rapide.

Urmează să se clarifice detaliile legate de eventualele facilități acordate deținătorilor de bilete, voluntarilor și personalului de organizare pe transportul CFR (ruta Aeroportul Henri Coandă - Gara de Nord București) și pe liniile de metrou. La acest moment, aceștia beneficiază de gratuitate pe liniile STB.

Foto: Facebook / Ministerul Tineretului şi Sportului 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7708 secunde