MTS / Ionuţ Stroe: „Este un moment extrem de greu pentru toate sporturile”

109
MTS / Ionuţ Stroe: „Este un moment extrem de greu pentru toate sporturile” - sport-1603119173.jpg

Articole de la același autor



Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a avut, luni, o întâlnire de lucru cu reprezentanții federațiilor naționale sportive - sporturi de sală, ce au programate competiții în această lună. Întâlnirea vine pe fondul creșterii numărului de infectări cu virusul Covid-19 în România, informează MTS. 


„Toți suntem îngrijorați de situația epidemiologică care există în țară, de creșterea numărului de infectări, am auzit în ultimele zile chiar multe  discuții despre meciuri amânate la baschet, volei, chiar despre unele turnee anulate, și am considerat necesar să avem acest dialog. 


Este un moment extrem de greu pentru toate sporturile și ne dorim continuitate, în special pentru cele care își desfășoară activitatea în sală, și am dorit să avem direct de la reprezentanții acestora o evaluare a situației, pentru desfășurarea în bune condiții a activității sportive, a competițiilor. 


La sport avem cel mai clar cadru legislativ dintre toate domeniile, cele mai detaliate reguli pentru a proteja sănătatea și siguranța sportivilor astfel încât să-și continue activitatea. Ne dorim competiții sigure și cât mai puține infectări. Este o luptă pe care trebuie să o ducem împreună, cu ajutorul federațiilor, ne bazăm pe experiența lor și pe angajamentul ferm că vor face tot ce e posibil pentru a ține lucrurile sub control. 


Repet, pandemia este cea care a oprit sportul, meciurile, noi facem eforturi să o ținem sub control. Este important să respectăm cu strictețe măsurile care reglementează ceea ce înseamnă acum practicarea sportului, tocmai pentru a ne putea continua activitatea”, a declarat Ionuț Stroe. 


La întâlnire, au participat reprezentanții FR Baschet, FR Handbal, FR Volei, FR Polo, FR Tenis de masă, FR Hochei pe gheață, FR Judo, FR Box, FR Lupte, FR Kempo, FR Taekwondo WT. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7185 secunde