MTS / Campion european la para-karate, felicitat de ministrul Eduard Novak

254
MTS / Campion european la para-karate, felicitat de ministrul Eduard Novak - untitled-1623236761.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, l-a felicitat, miercuri, 9 iunie, pe Dorin Alexe, care a obținut recent titlul de campion european la para-karate. Dorin Alexe a fost însoțit de președintele Federației Române de Karate, Octavian Valeriu Amzulescu, informează Ministerul Tineretului şi Sportului.

Titlul obținut la Porec, în Croația, este cel mai bun rezultat internațional obținut de sportiv, dar a fost prefațat de alte medalii valoroase - la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu și la Campionatul European de Karate Shotokan ESKU.

„Un rezultat de care suntem mândri, cu atât mai mult cu cât este dovada că deficiențele de vedere nu-l împiedică pe un adevărat campion să păstreze calea corectă către performanță. Ea înseamnă muncă, seriozitate, ambiție, perseverență, dincolo de talent și pasiune.

Dorin Alexe este un sportiv cu potențial și sunt sigur că va reveni cu o medalie și de la Campionatul Mondial de Karate WKF Seniori, din Dubai. Îl felicit pentru rezultate și îi felicit și pe cei care îi sunt alături și îl susțin pe acest parcurs”, a declarat ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

Dorin Alexe a început să practice karate la 7 ani, alături de sora sa, și este component al CSA Steaua București din anul 2015. A fost descoperit de Daniela Sandu și este antrenat de Cristian Bogza, care este și secretar general al Federaţiei Române de Karate.

Foto: Facebook / Ministerul Tineretului şi Sportului 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : CS Marina și-a desemnat laureații
Pagina a fost generata in 0.8902 secunde