Mourinho pariază pe Liverpool. "The Special One" are încredere în "cormorani"

1022
Mourinho pariază pe Liverpool.

Articole de la același autor

Cunoscutul antrenor portughez Jose Mourinho, în prezent liber de contract, este convins că FC Liverpool nu mai poate rata titlul de campioană a Angliei la fotbal în acest sezon, decât în cazul în care se va întâmpla ceva "dramatic" în partea a doua a sezonului, informează Reuters.

The Special One s-a aflat duminică seara în tribunele stadionului Anfield, unde a asistat la victoria lui Liverpool în fața campioanei en titre, Manchester City (3-1).

"Din poziția mea, cred că titlul este ca și rezolvat, cu excepția cazului în care nu se va întâmpla ceva dramatic în materie de accidentări, care să rupă echipa. Cred că actuala echipă a lui Liverpool s-a adaptat la calitățile jucătorilor săi, iar puzzle-ul este complet. City este capabilă să câștige șapte, opt sau nouă meciuri la rând, însă nu văd cum Liverpool ar putea pierde acest avantaj", a declarat Mourinho pentru Sky Sports.

Fostul căpitan al lui Manchester City, Vincent Kompany, crede că programul extrem de încărcat din următoarea perioadă ar putea fi o problemă pentru "cormorani". Liverpool urmează să dispute 12 meciuri în următoarele cinci săptămâni, unele dintre acestea la Cupa Mondială a cluburilor din Qatar.

"Au meciuri peste tot în lume. City va fi în cursa pentru titlu până la final, în opinia mea", a spus Kompany.

După etapa a 12-a din Premier League, FC Liverpool este lider al clasamentului, cu un avans de opt puncte față de Leicester City și Chelsea, în timp de Manchester City a coborât pe poziția a patra, la nouă puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4391 secunde