Monica Niculescu, eliminată de la Shenzhen

130
Monica Niculescu, eliminată de la Shenzhen - monicaniculescuprosport-1483428594.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, fiind învinsă în două seturi, 7-6 (7/1), 6-4, de chinezoaica Wang Qiang, într-o partidă disputată azi.


Niculescu, ocupanta locului 38 în clasamentul WTA și favorita numărul 7 la această competiție, a fost recompensată cu un cec de 7.238 dolari și 30 de puncte WTA pentru participarea la această probă. Ea urmează să evolueze marți și în primul tur al probei de dublu, alături de Simona Halep, împotriva cuplului rus Natela Dzalamidze/Veronika Kudermetova.

Tot marți, o altă reprezentată a țării noastre, Sorana Cîrstea (locul 78 WTA), va avea un meci foarte dificil în optimile de finală ale probei de simplu de la Shenzhen, contra principalei favorite, poloneza Agnieszka Radwanska, potrivit Agerpres.

Simona Halep, a doua favorită a competiției din China, urmează să joace la rândul ei în optimi, miercuri, împotriva cehoaicei Katerina Siniakova (20 ani, 52 WTA), pe care nu a mai întâlnit-o niciodată până acum în circuitul WTA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Sport : Simona Halep încheie anul pe locul 4 WTA
Pagina a fost generata in 0.3292 secunde