Modificări în lotul echipei naționale de tineret a României

174
Modificări în lotul echipei naționale de tineret a României - modificari-1596463509.jpg

Articole de la același autor

Selecționerul Adrian Mutu a efectuat câteva modificări în lotul echipei naționale de tineret a României, convocat pentru stagiul de pregătire care se va desfășura la Buftea, în perioada 4-6 august.

Astfel, Constantin Dima (Astra Giurgiu), Andrei Rațiu (CF Villarreal) și Vlad Dragomir (Perugia) nu vor mai fi prezenți, în locul lor fiind chemați Tudor Băluță (Brighton) și Alexandru Vodă (FC Hermannstadt).

Lotul convocat este următorul:

Portari: David Duțu (Turris-Oltul Turnu Măgurele), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (FC Rapid 1923 București).

Fundași: Virgil Ghiță (FC Viitorul Constanța), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș), Denis Haruț și Andrei Chindriș (ambii de la FC Botoșani), Raul Opruț și Alexandru Vodă (ambii de la FC Hermannstadt).

Mijlocași: Andrei Ciobanu și Carlo Casap (ambii de la FC Viitorul Constanța), Alexandru Mățan (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton), Marius Marin (Pisa), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), George Cîmpanu (FC Botoșani), Valentin Costache, Claudiu Petrila și Cătălin Itu (toți de la CFR Cluj).

Atacanți: Jovan Markovic (Academica Clinceni), George Ganea (FC Viitorul Constanța).

Adrian Mutu s-a lovit și de refuzul conducătorilor de la FCSB de a pune la dispoziție jucătorii pentru acțiunea lotului Under 21, iar Radu Boboc de la FC Viitorul Constanța, a suferit o accidentare care nu îi permite să mai evolueze în finalul acestui sezon.

România U21 va disputa un meci amical în compania formației FC Farul Constanța, pe 6 august.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1589 secunde