Moartea antrenorului Adrian Tinca. Ancheta, în plină desfășurare, în Franța

4637
Moartea antrenorului Adrian Tinca. Ancheta, în plină desfășurare, în Franța - tinca-1488467187.jpg

Articole de la același autor

Familia rugby-ului românesc deplânge decesul subit al lui Adrian Tinca, găsit fără suflare, miercuri, în camera de hotel. 


Fost campion al României cu Steaua și Farul și component al echipei naționale a României, Adrian Tinca se afla în cantonament, în Franța, alături de echipa U16 de la CS Cleopatra Mamaia, însă a suferit un stop cardiac, fiind găsit de membrii staff-ului echipei. Cel care a intrat primul în camera răposatului antrenor a fost chiar colegul său de catedră, Victor Bezușcu. 


"Un prieten foarte bun de-al lui din copilărie, Emil Florea, stabilit în Franța, m-a sunat să i-l dau la telefon. Când am ajuns în cameră, era prea târziu. Am încercat să îl ajutăm, dar nu s-a mai putut face nimic. Suntem cu toții îndurerați, nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Nu s-a plâns că l-ar durea ceva însă, probabil, oboseala l-a răpus. Suferise un preinfarct acum doi ani și era predispus la un infarct fatal", a declarat Bezușcu. 


În acest moment, trupul neînsuflețit se află la spitalul din Toulouse, pentru a se realiza mai multe investigații și a se stabili exact motivul decesului. Când vor fi emise toate actele de constatare, vor fi trimise la ambasada de la Marseille, cea mai apropiată din zonă. Apoi, cu ajutorul familiei rugby-ului românesc, va fi adus la Constanța, unde familia și prietenii să-și poată lua rămas bun de la omul și sportivul Adrian Tinca. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6758 secunde