Mișcare importantă pe piața media! Ce televiziune va transmite EURO 2016

259
Mișcare importantă pe piața media! Ce televiziune va transmite EURO 2016 - euro-1463381870.jpg

Articole recomandate

Din luna iunie, Pro TV va transmite cel mai important eveniment al anului 2016, astfel, toată România va putea să vadă evoluția sportivă a echipei naționale, live la Campionatul European de Fotbal, unde sunt înscrise 24 de echipe.


ProTV va difuza toate meciurile naționalei României și cel mai important meci al zilei de la Euro - meciul de zece. Între vineri 10 iunie și duminică 10 iulie, ProTV va fi televiziune oficiala Uefa Euro 2016, transmite stirileprotv.ro. 


România a primit onoarea de a deschide campionatul pe Stade de France într-un meci cu echipa gazdă, Franța. Publicația L’Equipe au informat că acest meci va fi cel mai urmărit meci de deschidere din istoria televiziunii.


Cele 23 de meciuri difuzate în direct de Pro Tv includ pe lângă cele ale naționalei noastre , optimile, toate sferturile de finală, semifinalele și finala care se va juca pe 10 iulie pe același stadion pe care România deschide turneul final.


România a reușit să se califice pentru prima dată după 8 ani la un turneu final, iar peste 15.000 de suporteri și-au anunțat deja prezența la meciul de deschidere al campionatului. 


Romania s-a calificat pentru prima data dupa 8 ani la un turneu final, este creditata cu 80% sanse sa treaca de grupe si sa joace macar in optimi iar la meciul de deschidere de pe Stade de France, pe 10 iunie, va avea o armata impresionanta de suporteri galbeni - peste 15.000 de fani intr-un veritabil record de invazie romaneasca la un meci de Euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4157 secunde