Mircea Rednic, nemulțumit că Iordănescu nu i-a lăsat jucătorii disponibili în amicalul cu Aris Limassol

102
Mircea Rednic, nemulțumit că Iordănescu nu i-a lăsat jucătorii disponibili în amicalul cu Aris Limassol - mircearednic-1453876461.jpg

Articole recomandate

Mircea Rednic este nemulțumit de convocarea celor trei jucători ai săi de către Anghel Iordănescu. Acesta ar fi vrut ca Steliano Filip, Ionuț Nedelcearu și Dorin Rotariu să fie prezenți la amicalul disputat de Dinamo cu Aris Limassol, informează DigiSport.

Naționala României se află în cantonament în Antalya acolo unde va avea câteva meciuri de pregătire. Selecționerul a decis să renunțe la convocarea steliștilor, lucru ce nu s-a întâmplat și în cazul jucătorilor din Ștefan Cel Mare.

Mircea Rednic este supărat pe selecționer pentru că nu i-a lăsat disponibili cei trei juctori pentru amicalul disputat în compania celor de la Aris Limassol.

"Sunt un pic supărat, pentru că am avut o singură rugăminte la domnul selecționer: să-mi lase jucătorii pentru meciul acesta, nu era așa importantă o masă sau un antrenament. Mi s-a transmis că Steaua o să facă scandal, dar jucătorii de acolo nici n-au fost convocați.

Dacă nu există colaborare între cluburi și națională, nu e bine. Era vorba de 24 de ore, un amical important pentru noi. Ei au avut 3 amicale și au rămas doar cu două. Sunt eu obligat să fac sacrificii inutile, mai ales în perioada asta. Era bine dacă rămâneau aici, pt că aveau meci cu o echipă de primă ligă din Cipru. Aveam nevoie de mai mulți jucători, să pot folosi două formații.

Nu cred că murea naționala sau selecționata divizionară dacă jucătorii mei rămâneau la meciul asta. Aveau bilete rezervate să plece imediat. Și Nedelcearu și Rotariu au șanse mici să prindă Euro 2016. Puteau să-l ia pe Anton, pe Marc, care au avut un tur foarte bun, dacă tot vrei să faci ceva", a declarat Mircea Rednic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1534 secunde