Mircea Rednic anunţă schimbări în primul 11 al celor de la Viitorul

259
Mircea Rednic anunţă schimbări în primul 11 al celor de la Viitorul - rednicviitorul-1611587824.jpg

Articole de la același autor

În etapa a 18-a a Ligii 1, FC Viitorul a obţinut un rezultat de egalitate, scor 1-1, în fieful vicecampioanei, Universitatea Craiova, formaţie clasată actualmente pe locul trei în clasament.

În urma acestei remize, echipa de pe litoral ajunge la patru meciuri la rând fără înfrângere în Liga 1 (o victorie şi trei egaluri, golaveraj 5-4), însă prima repriză din Bănie, pe care gazdele au încheiat-o în avantaj, nu a fost una reuşită. Nemulţumit, antrenorul FC Viitorul, Mircea Rednic a operat la pauză patru dintre cele cinci schimbări permise de regulament. Au părăsit terenul Benzar, Cosmin Matei, Babunski şi Ely Fernandes, intrând Dussaut, Ciobanu, Gaztanaga şi Măţan.

„După primele 45 de minute, m-a nemulţumit în primul rând atitudinea unor jucători. Eu îi înţeleg, dar am avut o discuţie deschisă cu ei. Mai ales la meciul cu FCSB a fost efort mare, s-a alergat foarte mult şi e normal să fie obosiţi. E corect ca tu să-mi spui. Unii dintre jucători n-au mai fost cei de la meciul precedent. Mai ales la mijlocul terenului, unde n-am reuşit să blocăm Craiova şi ne-a dominat. Prima repriză se putea termina nu 1-0, ci 2 sau 3-0, că au avut situaţii de a marca. Culmea e că n-au înscris din acele ocazii, ci din fază fixă. Şi acest aspect m-a supărat. Avem trei oameni care sunt liberi, în afară de cei din marcaj, şi mingea a ajuns pe zonă centrală. Inadmisibil! La pauză, aceste schimbări erau necesare. Mă bucur că cei noi introduşi au intrat foarte bine în meci şi-i felicit”, a declarat Mircea Rednic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.558 secunde