Mircea Rednic, antrenorul echipei Standard Liege până la finalul sezonului

265
Mircea Rednic, antrenorul echipei Standard Liege până la finalul sezonului - rednic-1351360142.jpg
Clubul Standard Liege a anunțat, pe site-ul oficial, că noul tehnician al echipei este Mircea Rednic, care a părăsit formația Petrolul Ploiești și a semnat astăzi un contract valabil până la finalul acestui sezon cu gruparea belgiană.

"Standard Liege și Mircea Rednic au ajuns la un acord în această după-amiază. Fostul internațional român, care a jucat pentru clubul nostru în perioada 1991 - 1996, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului și devine astfel succesorul lui Ron Jans", se arată în comunicatul clubului Standard Liege, în care se menționează că Rednic are "o carieră magnifică la activ".

Rednic a declarat că această revenire a sa reprezintă un vis devenit realitate. "Astăzi un vis a devenit realitate. De fapt, am visat mereu că voi reveni la Standard Liege în calitate de antrenor, pentru a retrăi cu această echipă alte momente mari ce se vor adăuga celor pe care le-am trăit ca jucător", a spus tehnicianul.

Mircea Rednic a declarat, tot astăzi, publicației La Derniere Heure, că a demisionat de la Petrolul Ploiești și a venit în Belgia pentru a negocia cu Standard Liege.

Rednic a păsărit aseară echipa Petrolul Ploiești după victoria cu FC Brașov, scor 1-0, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

La Petrolul, Rednic a venit la începutul acestui sezon și a avut ca obiectiv calificarea echipei într-o cupă europeană. El a lăsat echipa pe locul cinci după 13 etape cu 22 de puncte.

Rednic a jucat la echipa belgiană între 1991-1996 (câștigând o Cupă și terminând de două ori pe locul secund) și a mai fost în negocieri cu Standard în trecut.

După 12 etape din campionatul Belgiei, Standard este pe locul 7, cu 16 puncte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Sport : Demisie în Liga I. "ÎMI PARE RĂU!"
Pagina a fost generata in 0.4511 secunde