Mircea Rednic a refuzat să antreneze echipa belgiană Mouscron

Luni, 18 Ianuarie 2016, 19:34
100
Mircea Rednic, tehnicianul echipei de fotbal Dinamo București, a refuzat să semneze cu echipa Mouscron, penultima clasată în campionatul de fotbal al Belgiei, care este pe punctul să renunțe la antrenorul macedonean Cedomir Janevski, anunță Agerpres.ro.Mircea Rednic le-a spus șefilor lui Mouscron că preferă să rămână la conducerea lui Dinamo, scrie Le Soir. Românul le-a antrenat în Belgia pe Standard Liege și Gent, fiind și jucător al celei dintâi echipe, în anii 90.

Mouscron evoluează tânărul internațional român Cristian Manea, 18 ani. Fostul fundaș al Viitorului Constanța este împrumutat la formația belgiană de clubul englez Chelsea.

După eșecul de sâmbătă de pe terenul lui FC Bruges (0-3), Mouscron este la doar două puncte de lanterna roșie, Westerlo, iar o parte a conducerii clubului nu mai crede în capacitatea lui Cedomir Janevski de a menține echipa în prima divizie. Anunțul oficial al demiterii macedoneanului ar urma să fie făcut luni (astăzi).Pagina a fost generata in 0.2892 secunde