Mircea Lucescu și-a prelungit contractul cu Șahtior Donețk

142
Mircea Lucescu și-a prelungit contractul cu Șahtior Donețk - lu-1364250112.jpg
Antrenorul român Mircea Lucescu și-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa de fotbal Șahtior Donețk, a anunțat, ieri, campioana en titre a Ucrainei.

Acest nou angajament pune capăt numeroaselor zvonuri care au circulat în ultima perioadă, referitoare la viitorul tehnicianului român, care ar fi primit oferte de la Inter Milano, PSG.

În vârstă de 67 ani, Mircea Lucescu o antrenează pe Șahtior Donețk din anul 2004, cucerind cu gruparea de pe Donbass Arena 6 titluri de campioană națională, 4 Cupe și 4 Supercupe ale Ucrainei, precum și Cupa UEFA, în anul 2009. 

"Când am discutat despre contract, nu s-a pus niciun moment problema banilor. Deoarece acest aspect nu a fost important nici pentru mine și nici pentru Lucescu. Am fost interesat de un singur lucru important: această echipă a atins potențialul său maxim sau poate face un pas înainte? Lucescu mi-a replicat simplu: «Îi iubesc pe fanii noștri, îi iubesc pe jucători, cred în secunzii mei. Sunt convins că, împreună cu clubul, unindu-ne eforturile, vom fi capabili să atingem noi performanțe»", a dezvăluit patronul lui Șahtior Donețk, Rinat Ahmetov. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4157 secunde