Mikaela Shiffrin a ajuns la 71 de victorii în Cupa Mondială de schi alpin

280
Mikaela Shiffrin a ajuns la 71 de victorii în Cupa Mondială de schi alpin - ski-1638128187.jpg

Articole de la același autor

Americanca Mikaela Shiffrin a ajuns la 71 de victorii în Cupa Mondială de schi alpin, impunându-se duminică în proba de slalom de la Killington (Statele Unite) în faţa marii sale rivale, slovaca Petra Vlhova, învingătoare în clasamentul general în primăvară, informează AFP, citată de Agerpres. Shiffrin a devansat-o pe Vlhova cu 75/100, pe ultima treaptă a podiumului fiind elveţianca Wendy Holdener, la 83/100, a doua zi după anularea slalomului uriaş din cauza condiţiilor meteo.

Învinsă de două ori de Vlhova săptămâna trecută în probele de slalom de la Levi (Finlanda), Shiffrin şi-a luat revanşa după ce a obţinut cel mai bun timp în manşa a doua. Ea rămâne neînvinsă la slalom în staţiunea din statul Vermont (nord-est), unde a câştigat cele cinci curse disputate aici începând din 2016.

Americanca a câştigat în acest sezon şi slalomul uriaş de deschidere de la Soelden (Austria) la sfârşitul lui octombrie. La numai 26 de ani, ea are 71 de victorii în circuitul mondial, fiind devansată doar de suedezul Ingemar Stenmark (86) şi americanca Lindsey Vonn (82).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4031 secunde