Mihaita Nesu a renuntat la scaunul cu rotile. Prima imagine dupa accident

1869

Articole recomandate

Mihai Neșu arată și se simte din ce în ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat să apară în calendarul steliștilor. El a renunțat la scaunul cu rotile, iar imaginea postată pe pagina de Facebook dedicată lui a strâns sute de aprecieri. 


Pe 10 mai se vor împlini șapte ani de la accidentarea lui Mihai Neșu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lăsat paralizat.


În urma accidentului suferit în 2011, Mihai Neșu a fost nevoit să-și schimbe întreaga viața. A fost părăsit de soție, a făcut multe tratamente costisitoare și foarte dureroase, iar apoi și-a pierdut părinții. Ca un adevărat campion, fostul stelist nu s-a lăsat doborât de dramele prin care a trecut și a continuat să meargă înainte.




Pe pagina de Facebook dedicată lui, intitulată "Uniți pentru Mihai", a fost postată o fotografie în care fostul internațional român apare fără scaun cu rotile.

Mihai Neșu a fost pozat stând pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o ședință foto pentru calendarul "UEFAantasticii România 100". Poza a fost făcută luni, 9 aprilie, în a doua zi de Paște.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3376 secunde