Micii sportivi de la CS Marina, medaliați la o competiție internațională

397

Articole de la același autor

Aproximativ 1.550 de sportivi din 41 de țări s-au reunit, la București, unde s-au desfășurat competițiile Ju-Jitsu World Cup și Ju-Jitsu Balkan Open Championship. 


Evenimentul sportiv a fost organizat de Departamentul de Ju-Jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, sub directa coordonare a Ju-Jitsu International Federation. 


La competiții a participat și un lot de 11 sportivi și trei oficiali de la CS Marina Constanța, la categoriile U12, U14, U16, U18 U21 și adulți. Iar eforturile depuse în pregătire, seriozitatea, disciplina și perseverența sportivilor, dar și profesionalismul antrenorilor au condus la obținerea unor frumoase rezultate. 


Astfel, Marius Tataoană a obținut medalie de aur la Ju-Jitsu fighting, categoria U21, dar și locul V la categoria adulți; Daria Kraus a obținut medalie de argint la Ju-Jitsu fighting, categoria de vârstă U14, David Rizu a obținut medalie de bronz, categoria U14; Teodor Carabineru, medalie de bronz, categoria U12; Miruna Iuga, locul V, categoria U12, David Dorneanu, locul V, categoria U14; Matei Rotariu, locul V, categoria U12; Daniel Tobă, locul V, categoria U14, Mihai Târziu, locul V, categoria U14. 


Rareș Manea s-a clasat pe primul loc al podiumului la categoria U10, exhibitional tournament, la fel și Teodor Vasilescu. Colegul lor Arthur Mircică a obținut locul IV la aceeași categorie. 
"Faptul că au reușit să se impună ca sportivi de performanță în cadrul unei competiții internaționale ne conferă încredere pentru viitoarele competiții. Deși a fost prima participare la o Cupă Mondială, sportivii constănțeni s-au descurcat admirabil", a afirmat Dan Ungureanu, președintele CS Marina Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2018
Stire din Sport : Constănțean campion balcanic la taekwondo
Pagina a fost generata in 0.3432 secunde