Medalii cucerite de înotătorii constănțeni, la Naționalele de poliatlon

362
Medalii cucerite de înotătorii constănțeni, la Naționalele  de poliatlon - medalii-1545065525.jpg

Articole de la același autor

În week-end, la Pitești, a avut loc Campionatul Național de poliatlon, destinat cadeților (12-14 ani), în bazin de 50 de metri, ultima competiție a anului 2018.

Colaborarea dintre Palatul Copiilor și Atena Sport Club produce medalii de bandă rulantă. Sub atenta îndrumare a antrenorilor Octavian Tileagă (Palatul Copiilor) și Răzvan Florea (Atena Sport Club), tinerii înotători constănțeni s-au întors cu tolba plină de medalii.

Pentru Palatul Copiilor, au punctat: Răzvan Strâmbeanu (12 ani), argint la 100 metri liber, și echipa formată din Ioan Vlad Talpeș, Iulian Novac, Vladimir Nicolaev și Răzvan Strâmbeanu, medaliată cu aur la ștafeta 4x50 metri liber și cu argint la ștafeta 4x50 metri mixt.

Atena Sport Club a oferit al doilea cel mai valoros sportiv al categoriei 2005, pe Patrick Dinu, cel care a cucerit cinci medalii de argint (100 metri spate, liber, bras, fluture și 200 metri mixt) și una de bronz (200 metri liber). De asemenea, tot de la Atena a mai urcat pe podium și echipa feminină de ștafetă, compusă din Ana Maria Pascu, Chloe Anderson, Amalia Gherman și Mădălina Diaconescu - două medalii de argint în probele de 4x50 metri mixt și 4x50 metri liber. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.612 secunde