Meciurile NBA ar putea fi reluate de pe data de 31 iulie

115
Meciurile NBA ar putea fi reluate de pe data de 31 iulie - merlin162561834f6d87b94769c410ab-1590828490.jpg

Articole recomandate

Comisarul Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), Adam Silver, a informat Consiliul de conducere că speră ca sezonul, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus în martie, să poată fi reluat de pe data de 31 iulie, informează Agerpres.


NBA a fost prima ligă sportivă din America de Nord care și-a suspendat sezonul după ce un jucător a fost depistat pozitiv la Covid-19.


Silver nu a dat detalii despre scenariile în care ar urma să fie reluată competiția, existând varianta reducerii numărului meciurilor din sezonul regulat și calificarea directă în play-off a primelor 16 echipe, însă în discuție ar fi și alte formule. De asemenea, nu se știe unde ar urma să se dispute partidele și nici dacă publicul va avea sau nu acces.


La începutul acestei săptămâni, directoarea executivă a sindicatului jucătorilor (NBPA), Michele Roberts, afirma că jucătorii sunt în favoarea unei reluări a sezonului "dar au nevoie de certitudini" pentru a evolua din nou.


"Jucătorii vor să joace. Dar ei vor să știe în ce condiții sanitare", a declarat Roberts.


"Cred că ar fi timpul. Au trecut două luni și jumătate. Jucătorii mei au nevoie de un anumit nivel de certitudini. Eu cred că toată lumea are nevoie", a adăugat aceasta.


Între timp jucătorii se pot antrena individual la centrele de pregătire ale echipelor, în statele care permit acest lucru.


NBA a întrerupt campionatul pe 11 martie, după testul pozitiv la Covid-19 al francezului Rudy Gobert (Utah Jazz).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5746 secunde