Meciuri bune făcute de Cristian Pletea la Openul Cehiei

149
Meciuri bune făcute de Cristian Pletea la Openul Cehiei - meciuri-1566738668.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul de tenis de masă constănțean Cristian Pletea a participat, săptămâna trecută, la Openul Cehiei, care a avut loc la Olomuc. Pletea s-a oprit în faza optimilor de finală, însă traseul său a fost unul extrem de dificil. Chiar și în aceste condiții, constănțeanul a reușit să facă meciuri bune împotriva unor adversari tari. 


După ce, în turul întâi preliminar, a trecut cu 4-1 de sârbul Marko Jevtovic, iar în manșa a doua l-a învins pe americanul Kanak Jha, scor 4-2, Pletea a dat în runda a treia peste Koyo Kanamitsu, din Japonia. Asiaticul era cotat cu prima șansă, însă Cristi Pletea nu i-a dat acestuia nicio șansă și l-a învins fără drept de apel, 4-0. 


În turul al patrulea, sportivul de la malul mării a trecut de englezul Samuel Walker, scor 4-2, apoi a urmat meciul din șaiprezecimile de finală, cel cu japonezul Tomokazu Harimoto, unul interzis cardiacilor. Pletea s-a impus extrem de greu, scor 4-3, și s-a calificat astfel în optimile de finală ale competiției. 


Din păcate pentru constănțean, acesta a fost ultimul său meci la Openul Cehiei. Japonezul Yuki Hirano l-a atacat din toate direcțiile pe Pletea, cel care a cedat până la urmă în setul decisiv. 


Chiar dacă nu a reușit să câștige o medalie, Cristian Pletea se poate mândri că a făcut meciuri bune la Olomuc, mai ales după ce a eliminat doi sportive asiatici. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6756 secunde