Meciul România - Marea Britanie, din Fed Cup, se va juca pe arena TC Idu

303
Meciul România - Marea Britanie, din Fed Cup, se va juca pe arena TC Idu - meciul-1489162963.jpg

Articole de la același autor

Confruntarea dintre echipele naționale ale României și Marii Britanii, din play-off-ul Grupei Mondiale ll a Fed Cup, va avea loc pe arenele Tenis Club Idu din Mamaia, în zilele de 22 și 23 aprilie, a anunțat, vineri, Federația Română de Tenis. Meciurile se vor disputa pe zgură, suprafața favorită a jucătoarelor românce, îndrumate de antrenorul-jucător Ilie Năstase. 


"Ne simțim onorați că putem organiza un asemenea eveniment la TC Idu Mamaia. Ne bucură foarte mult că și Simona Halep este aptă din punct de vedere fizic și va juca pe terenurile în care s-a pregătit ani de zile. Sperăm ca totul să iasă perfect și echipa României să se impună", a declarat, pentru "Cuget Liber", Alina Idu, managerul clubului constănțean. 


Ultima partidă a echipei naționale a României la Tenis Club Idu a avut loc în luna iunie 2015, atunci când echipa masculină de Cupa Davis a fost învinsă de Slovacia, scor 2-3, în Grupa valorică l, Zona Europa/Africa. 


Constănțeanca Simona Halep a anunțat că nu se gândește să lipsească de la meciul de Fed Cup și speră ca alături de Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Raluca Olaru să aducă victoria României. 


Cele mai valoroase jucătoare ale Marii Britanii sunt Johanna Konta (11 WTA), Heather Watson (108 WTA), Naomi Broady (122 WTA) și Laura Robson (211 WTA). 


Până la meciul din Fed Cup, Simona Halep va juca în turul secund de la Indian Wells, împotriva croatei Donna Vekic. 


Halep, câștigătoarea ediției din 2015 la Indian Wells, s-a impus în singura confruntare cu Vekic (20 ani, 86 WTA), în 2013, în turul al doilea la US Open, cu 6-2, 6-1. 


Tot în turul doi, Irina Begu o va întâlni pe americanca Louisa Chirico, iar Monica Niculescu va avea o misiune dificilă împotriva elvețiencei Timea Bacsinszky, cap de serie numărul 15. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5774 secunde