Meciul dintre Unirea Slobozia şi FC Farul Constanţa, amânat. Trei jucători au COVID-19

406
Meciul dintre Unirea Slobozia şi FC Farul Constanţa, amânat. Trei jucători au COVID-19 - covid1fb-1601106474.jpg

Articole recomandate

Partida dintre Unirea Slobozia şi FC Farul Constanţa, programată sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 5-a a Ligii a II-a de fotbal, a fost amânată după ce trei jucători ai echipei de la malul Mării au fost testaţi pozitiv, a anunţat clubul Farul pe pagina sa de Facebook.


''În urma testării efectuate periodic, trei rezultate pentru jucători din cadrul lotului au fost pozitive pentru COVID-19. Clubul a iniţiat procedurile prevăzute în protocolul sanitar şi a informat DSP Constanţa şi FRF despre situaţie'', se arată în comunicat.


Farul a precizat că ancheta epidemiologică nu a putut fi finalizată în timp util pentru ca partida să se poată disputa conform programului. Meciul va fi reprogramat pentru o dată care va fi stabilită ulterior.


De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, Viitorul Constanţa şi FCSB) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu şi Farul Constanţa).


În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7529 secunde