Meciul de retragere al unui campion. Laurențiu Toma, o ultimă reprezentație la Sala Sporturilor

467
Meciul de retragere al unui campion. Laurențiu Toma, o ultimă reprezentație la Sala Sporturilor - constanta-1578511658.jpg

Articole de la același autor

Constanța se pregătește să asiste la ultimul meci al handbalistului Laurențiu Toma, cel care a devenit o legendă pentru handbalul de la malul mării. Fostul jucător al HCM și al Handbal Club Dobrogea Sud va călca pentru ultima dată pe parchetul Sălii Sporturilor, pe 14 ianuarie, atunci când va avea loc meciul său de retragere. 


Alături de Laurențiu Toma, se vor afla foști mari handbaliști care au făcut istorie pentru HCM și care au încântat publicul cu faze extrem de spectaculoase. Toma va oferi o ultimă reprezentație în fața propriilor suporteri, împreună cu nume mari ale handbalului românesc: Ionuț Stănescu, George Buricea, Enis Murtaza, Adrian Tucanu, Mihai Timofte, Marius Novanc, Ionuț Săulescu, Dragoș Soare, Alexandru Csepreghi și alții. 


Fostul căpitan al HC Dobrogea Sud a anunțat, în vara anului trecut, în cadrul unei conferințe de presă, că se va opri din activitatea sportivă, din cauza unor probleme medicale. 


"Ultimele analize medicale efectuate înaintea începerii pregătirilor nu au ieșit prea bine și, după 20 de ani de carieră la Constanța, mă văd nevoit să mă opresc. Nu mi s-a interzis să fac sport de performanță, dar simțeam că nu mai pot să fiu eu sută la sută pe teren. 20 de ani la nivel înalt îmi ajung, mai ales că am acasă două fetițe care mă așteaptă", a declarat, pe 24 iulie 2019, Laurențiu Toma. 


Handbalistul originar din Ploiești a jucat la HCM Constanța și a prins cea mai bună perioadă a echipei, până în momentul în care aceasta s-a desființat. A fost de șapte ori campion al României, câștigător în trei rânduri al Cupei României. A jucat cu HCM în grupele Ligii Campionilor, obținând acolo victorii la echipe precum FC Barcelona sau Montpellier. Tot cu HCM a ajuns în Final Four-ul Cupei EHF. 


Laurențiu Toma ocupă în prezent funcția de vicepreședinte al HC Dobrogea Sud. 
Fostul sportiv se pregătește în aceste zile cot la cot alături de handbaliștii de la HCDS, pentru a se afla într-o formă cât mai bună la meciul său de retragere. 


XXX 
Partida de retragere a lui Laurențiu Toma va avea loc, marți, 14 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5093 secunde