Meciul de Cupa Davis România - China, bulversat de coronavirus

232
Meciul de Cupa Davis România - China, bulversat de coronavirus - tenis-1581955751.jpg

Articole recomandate

Echipa de Cupa Davis a Chinei nu poate ajunge în România pentru întâlnirea de Cupa Davis din play-off-ul Grupei Mondiale I, din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat, ieri, pentru Agerpres, vicepreședintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

"Chiar astăzi (n.r. - ieri) am primit un răspuns de la federația internațională. În această seară (n.r. - aseară) se va lua o hotărâre, după ce federația chineză a transmis că nu poate veni. Ultimul cuvânt aparține federației internaționale, ei hotărăsc dacă se amână sau pierd meciul. Dar probabil că vor amâna. Deși aici, cu amânarea este greu, pentru că există calendare internaționale, trebuie să găsească o altă dată care să coincidă. Chinezii nu au cerut o amânare, ei au anunțat că nu pot ieși din țară până la sfârșitul lui aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru că delegația era formată din 16 persoane, și doar 2-3 jucători e posibil să fie în afara Chinei", a declarat Cosac.

Echipa României de Cupa Davis urma să întâlnească China în play-off-ul Grupei Mondiale I, în 6-7 martie, la Piatra Neamț, conform tragerii la sorți care a avut loc în luna octombrie a anului trecut.

În cazul în care România va câștiga întâlnirea din martie 2020, va juca încă un play-off, în septembrie 2020, la care vor participa și echipele care au pierdut în calificările pentru turneul final.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Februarie 2020
Stire din Sport : Succes pentru tenismena Irina Begu, la Cairo
Pagina a fost generata in 0.3984 secunde