Meci important pentru echipa natională a României de tineret

178
Meci important pentru echipa natională a României de tineret - romaniatineretonline-1602232355.jpg

Articole de la același autor

Echipa naţională de fotbal tineret a României întâlneşte astăzi, în deplasare (la Kiev), selecţionata Ucrainei şi pe 13 octombrie, la Giurgiu, reprezentativa Maltei, în preliminariile Campionatului European U21 de anul viitor.

Meciul Ucraina – România va începe la ora 18,30 și va fi transmis în direct de Prima TV.

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, a declarat într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este pregătită pentru orice adversar ar întâlni, precizând că Ucraina reprezintă un obstacol intermediar în realizarea obiectivului, acela de a se califica la Campionatul European din 2021.

„Nu pot să spun că mă tem de ceva anume. Eu cred că noi suntem pregătiţi pentru orice orice echipă am întâlni, noi suntem pregătiţi pentru Ucraina. Bineînţeles cu obiectivul nostru final este calificarea la europene, dar avem şi obiective intermediare, şi unul dintre acestea este acestea este meciul cu Ucraina de mâine. Aşa cum le-am spus şi băieţilor nu ar trebui să se gândească la obiectivul final, pentru că pot pierde din vedere obstacolele care apar până la obţinerea calificării, şi anume meciurile care urmează. Aşa cum am gândit la început, aşa o fac şi acum, trebuie să luăm meci cu meci, să câştigăm fiecare meci şi apoi vom vedea pe ce poziţie o să terminăm. Dar obiectivul nostru este meciul care urmează şi în cazul acesta este cel cu Ucraina”, a spus Adrian Mutu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3836 secunde