Meci dificil pentru CS Phoenix-Știința, în Liga Națională

217
Meci dificil pentru CS Phoenix-Știința, în Liga Națională - meci-1581458576.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța se luptă pentru a ajunge din nou pe primul loc în Grupa B a Ligii Naționale. Formația antrenată de Carmin Popa și Ramona Coroamă se află în acest moment pe locul 3, cu 17 puncte acumulate, și este la egalitate cu ocupanta locului al doilea, BC Sirius Târgu Mureș, și la două "lungimi" în spatele liderului ACS KSE Târgu Secuiesc.



Baschetbalistele de la țărmul mării vor juca, astăzi, de la ora 18.00, împotriva echipei CS Municipal Alexandria, formație aflată pe locul 4, cu 16 puncte. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Alexandria, acolo unde constănțencele au mai făcut partide bune.
Oficialii clubului constănțean acuzau programul încărcat pe care îl are echipa și oboseala acumulată în ultimul timp de sportive. Aspectul este unul foarte important, mai ales că CS Phoenix-Știința Constanța a obținut în ultimele etape rezultate mai bune pe teren propriu, decât în deplasare.

După meciul de la Alexandria, pentru CS Phoenix-Știința va urma duelul de pe teren propriu cu Rapid, meci care va avea loc, pe 19 februarie, la Sala Sporturilor din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6497 secunde