Matei Silivestru, marele câştig al Naţionalelor de nataţie pentru copii

449
Matei Silivestru, marele câştig al Naţionalelor de nataţie pentru copii - matei-1602860979.jpg

Articole de la același autor

Recent desfăşurate la Complexul Naţional Sportiv „Lia Manoliu” din Bucureşti, Campionatele Naţionale de nataţie pentru copii (10-11 ani) au adus la rampă un înotător constănţean de mare perspectivă. Este vorba despre Matei Silivestru, legitimat la Palatul Copiilor.

„Este un copil născut pentru sport, are calităţi native, un sportiv de mare perspectivă, pe care îl aşteaptă, dacă va munci, un viitor strălucit în nataţie. Un copil foarte talentat, este cel mai mare câştig al ediţiei 2020 a Naţionalelor de copii.

În vârstă de 11 ani, Matei Silivestru a bifat cu această ocazie cea de-a doua sa competiţie oficială. La prima, ocupase locul 12, iar de data aceasta a ratat medalia pentru numai 90 de sutimi. Asta după ce, în toate probele în care a înotat, a câştigat seriile! Mi-au trecut mulţi campioni prin mână şi vă spun că am descoperit un «diamant» de băiat”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, profesorul Octavian Tileagă, antrenor în cadrul secţiei de nataţie de la Palatul Copiilor Constanţa.

Alături de Matei Silivestru, la Naţionale a mai participat încă un sportiv de la Palatul Copiilor, Albert Bârsan (11 ani), care, aflat tot la cea de-a doua competiţie oficială din carieră, a terminat reuniunea în prima jumătate a clasamentului.

„Ineditul ediţiei de anul acesta a Naţionalelor de copii l-a reprezentat maniera ireproşabilă de organizare în condiţii speciale, ţinând cont de pandemia Covid-19. Au fost măsuri stricte, dar formidabil aplicate, astfel că totul a mers strună, fără a raporta incidente.

Copiii au venit în număr foarte mare la campionat, peste 300 de «delfinaşi» aliniindu-se la start. Iar rezultatele sportivilor noştri sunt cu atât mai preţioase cu cât noi am început pregătirea în bazin cu o lună mai târziu decât sportivii din celelalte cluburi”, a mai spus profesorul Octavian Tileagă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2138 secunde