Mărților Hondrilă: "Sportului constănțean îi doresc să aibă din nou gloria și strălucirea de altădată!"

640
Mărților Hondrilă:

Articole de la același autor

Mari personalități ale sportului constănțean, precum fosta vicecampioană mondială la handbal Elena Frîncu, fostul mare atlet și ex-director al CS Farul Ilie Floroiu, fostul director al CSS 1 Sorin Popescu, alături de mulți alți membri ai familiei sportului constănțean, precum Toma Matei, președinte AJ de Box, Sorin Bașturea, director CS Farul, profesorii Valentin Petricală, de la Medgidia, Dan Gavrilă, fostul mare jucător de volei Mihai Panait, antrenorul de fotbal Sică Enache, doctorul Ocnărăscu, Ion Mărăcineanu au fost martorii unui eveniment special, alături de profesorul Mărțișor Hondrilă, care a sărbătorit împlinirea vârstei de 75 de ani.

Stabilit în Germania, dar venit câteva zile la Constanța, alături de fiul Iulius, nora Kristina și nepoțica Aletheea, fostul mare antrenor de baschet a ținut să-și petreacă o zi alături de prieteni, oameni de sport din Constanța.

"A fost o zi cu adevărat specială. Le mulțumesc celor care au fost alături de mine, iar sportului constănțean îi doresc să aibă din nou gloria și strălucirea de altădată. Sigur, altele sunt vremurile, dar nici titlurile cucerite de generația mea nu au venit bătând din palme. Sunt convins că, dacă faci totul cu pasiune și muncești, vor veni și rezultatele", a declarat antrenorul emerit Mărțișor Hondrilă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5985 secunde