Noul ministru al Tineretului și Sportului și-a preluat portofoliul

Marius Dunca: "Este o onoare pentru mine"

235
Marius Dunca:

Articole recomandate

Marius-Alexandru Dunca a preluat, ieri, portofoliul de ministru al Tineretului și Sportului, după ce a fost semnat protocolul de predare - primire între Elisabeta Lipă și noul șef al sportului românesc, potrivit unui comunicat al MTS.

"Este o onoare pentru mine să preiau acest portofoliu de la marea noastră campioană, doamna Elisabeta Lipă. Voi analiza fiecare proiect pe care ministerul îl are în desfășurare. Vom continua proiectele care s-au dovedit a fi utile, care aduc plusvaloare. Suntem respon-sabili pentru viitorul sportului și al tinerilor din România. Voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru a clarifica legislația din domeniu, pentru a reda gloria și respectul sportului românesc și pentru a asigura tinerilor un viitor aici, acasă", a declarat Marius-Alexandru Dunca.

Dunca a fost numit în funcția de ministru al Tineretului și Sportului prin Decretul Președintelui României nr. 7/04.01.2017.

Elisabeta Lipă era ministru al Tineretului și Sportului din 17 noiembrie 2015.

Marius Dunca (36 de ani) a fost președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), fiind demis de către Victor Ponta după incendiul din clubul Colectiv. Apoi, Marius Dunca a fost numit secretar general al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO).

În urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, Marius Dunca a obținut un mandat de senator pe listele PSD din Brașov. În această calitate, este vicepreședinte al Comisiei economice, de industrii și servicii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Sport : "Degeaba mă gândesc eu la medalii…"
Pagina a fost generata in 0.8409 secunde