Marica și Dănciulescu, luați "cu asalt" de elevii Școlii "Dan Barbilian"

242

Articole de la același autor

Ieri, la Școala Gimnazială nr. 28 "Dan Barbilian" din Constanța, a avut loc o nouă activitate inclusă în cadrul programului național "Campionii României în școală, liceu și universitate", demarat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin direcțiile județene pentru sport și tineret.

Invitați au fost foștii fotbaliști ai echipei naționale Ciprian Marica și Ionel Dănciulescu.

Cei doi foști internaționali au făcut față cu brio rafalelor de întrebări venite din partea celor mici. De asemenea, nimeni nu a plecat din sala de sport fără a obține autografele celor doi sau fără a imortaliza momentul. De asemenea, cei mai norocoși au primit și câte o minge semnată de cei doi foști jucători.

"A fost cel mai frumos mod de a-ți începe ziua, alături de acești copii minunați. Sunt încântat că m-am aflat în mijlocul lor, că am putut sta de vorbă cu ei. Au fost foarte deschiși, au pus întrebări, cred că s-au simțit foarte bine. Sunt la vârsta în care se joacă, în care bat mingea în curțile școlilor și trebuie să profite de această perioadă frumoasă. De asemenea, sper ca organizatorii să ne mai ofere astfel de ocazii frumoase", a declarat Ciprian Marica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4843 secunde