MARATONUL NISIPULUI 2018 / IATĂ CINE SUNT CÂȘTIGĂTORII - UPDATE

1383
1

Articole de la același autor

UPDATE - Câștigător al probei de maraton este sportivul din Moldova Igor Țimbalari.


UPDATE - La feminin, pe prima poziție a sosit Ionela Muscalu.


Clasament 5 km:


Masculin
 
1. Adrian Chiru
2. Vlad Catană
3. Andrei Rusu


Feminin:


1. Alecsandra Andreea Raluca
2. Nastasia Fotu
3. Mirela Mihai


Clasament 10 km


Masculin


1. Andrei Sterea


2. Nicușor Antonesi


3. Iosif Bobiș


Feminin


1. Antoanela Manac


2. Daniela Ciocan


3. Ana Maria Muscă


CLASAMENT SEMIMARATON (21 km)


Masculin


1. Dumitru Nicolaev


2. Gavriel Marius Rădoi


3. Gabriel Bulgaru


Feminin


1. Nicoleta Ciortan


2. Maria Magdalena Veliscu


3. Violeta Larisa Corbu






xxx




Astăzi, are loc cea de-a cincea ediție a Maratonului Nisipului, considerat unul dintre cele mai mari maratoane din Europa, ce se desfășoară integral pe nisip. Evenimentul se desfășoară pe plaja din Mamaia.

La start, și-au anunțat prezența peste 1.600 de sportivi din România, Republica Moldova, Suedia, Indonezia, Rusia, Franța, Italia, Statele Unite ale Americii, Germania, Bulgaria, ce se vor întrece în cadrul a cinci probe: maraton (42 km), semi-maraton (21 km), cursa XS Sports Nutrition (10 km), cursa populară (5 km) și crosul Family Run (1 km).

Evenimentul este organizat de Asociația Sportivă SanaSport și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

"Ediția din acest an este una aniversară, în care vrem să marcăm importanța centenarului. Ne dorim, de asemenea, să transmitem participanților un apel la unitate, umanitate și mândrie națională. În acest sens, am creat și un tricou tehnic cu această temă. Totodată, pentru a promova sportul de masă am introdus o probă nouă - Cursa de 5 kilometri - care se adresează tuturor iubitorilor de mișcare", a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive SanaSport Constanța. 


Comentează știrea

Liviu Burebista
25 martie 2018
......tara arde si baba se piaptana

Stimata si multa iubita redactie a ziarului Dobrogea Noua, de ce nu scrieti si de "maratonul Unirii " care a avut loc astazi , 25 Martie 2018 la Chisinau ? Oare nu este mai important decat maratonul nisipului ? De ce construiti castele pe nisip ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6104 secunde