Maratonul de la New York, anulat din cauza pandemiei de coronavirus

1646
Maratonul de la New York, anulat din cauza pandemiei de coronavirus - maraton-1593094757.jpg

Articole de la același autor



Maratonul de la New York, programat pe 1 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunțat miercuri organizatorii.


The New York Road Runners (NYRR), în parteneriat cu primăria orașului, a informat, potrivit Reuters, că decizia de anulare a evenimentului a fost luată din cauza problemelor legate de coronavirus și a aspectelor care țin de sănătatea și siguranța sportivilor și a celor implicați.


''Anularea maratonului este o veste dezamăgitoare pentru toți cei care sperau să fie prezenți, sportivi și public, dar este cea mai bună soluție pentru protejarea sănătății oamenilor'', a spus Michael Capiraso, directorul NYRR.


Anul trecut, cursa masculină din cadrul maratonului de la New York s-a încheiat cu victoria kenyanului Geoffrey Kamworor, care a repetat astfel succesul din 2017. Acesta a trecut primul linia de sosire, în Central Park, după 2 h 08 min 13 sec, devansându-i pe compatriotul său Albert Korir (2 h 08 min 36 sec) și pe etiopianul Girma Bekele Gebre (2 h 08 min 38 sec).


La feminin s-a impus atleta kenyană Joyciline Jepkosgei care a detronat-o pe "regina" acestei competiții, compatrioata sa Mary Keitany, cvadruplă laureată a probei din metropola americană, ce s-a clasat pe locul secund.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8157 secunde