Maestrul Internaţional Mircea Pavlov, întrunire online cu antrenorii de şah

Joi, 19 Noiembrie 2020, 18:41
169
În data de 10 decembrie 2020, de la orele 19.00, va avea loc o întâlnire online a Colegiului Central de Antrenori (CCA), la care sunt invitaţi să participe toţi antrenorii de şah interesaţi.

Şedinţa se va derula pe platforma Zoom şi va fi condusă de Maestrul Internaţional Mircea Pavlov, antrenor emerit, preşedintele CCA. Alături de tehnicianul constănţean şi de membrii colegiului, se va afla şi antrenorul coordonator al loturilor de juniori, Maestrul Internaţional Nad-Titus Petre.

Antrenorii interesaţi să participe pentru şedinţă se pot înscrie, până la data de 4 decembrie, trimiţând mail la adresa frsahonline@gmail.com.

XXX

Sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 9.30, la sala „Nadia Comăneci” din clădirea Ministerului Tineretului și Sportului din Bucureşti, se vor disputa finalele Campionatelor Naționale de dezlegări (masculin/open, respectiv feminin). Competiția se desfășoară respectând reglementările guvernamentale medicale în vigoare, inclusiv portul corect al măștii pe toată durata concursului.

Conform Federaţiei Române de Şah, înscrierea participanţilor se va face până joi, 26 noiembrie. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.401 secunde