Lupte / Sportivi din 20 de ţări, la turneul de cadeţi de la Bucureşti

245
Lupte / Sportivi din 20 de ţări, la turneul de cadeţi de la Bucureşti - luptecadeti-1620986830.jpg

Articole de la același autor

Turneul internațional de cadeți „Constantin Alexandru & Ioan W. Popovici” la lupte a debutat, vineri, 14 mai, la Sala Polivalentă din București. 
Luptători din 20 de țări concurează pentru medalii la puternicul turneu pe care Federația Română de Lupte îl organizează în fiecare an. 
„Sportivii români luptă cu toată ambiția pentru a urca pe podium. Succes tuturor participanților!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte (FRL). 


XXX 
Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a întâlnit cu componenţii lotului de lupte al României şi a înmânat diplome de merit sportivilor calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 
Andreea Beatrice Ana (cat. 53 kg), Albert Saritov (cat. 97 kg - lupte libere) şi Alin Alexuc-Ciurariu (cat. 130 kg - lupte greco-romane) au obţinut biletele pentru Tokyo la turneul preolimpic de săptămâna trecută, de la Sofia. Alina Vuc (cat. 50 kg) era calificată încă din 2019. 
Surpriza Federației Române de Lupte pentru ministrul Novak a fost un echipament sportiv de lupte, oferit de președintele FRL, Răzvan Pîrcălabu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8275 secunde