Lupte / Georgiana Carla Lircă, titlul de campioană europeană cucerit în Bulgaria

156
Lupte / Georgiana Carla Lircă, titlul de campioană europeană cucerit în Bulgaria - untitled-1624001021.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarea română Georgiana Carla Lircă a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene rezervate cadeţilor, competiţie care se desfăşoară, în această perioadă, în Bulgaria, la Samokov, informează Federaţia Română de Lupte.

În limitele categoriei 57 kg, Georgiana Carla Lircă a învins-o, în finală, pe rusoaica Anghelina Pervuhina.

„O finală de excepție, în care luptătoarea noastră a învins-o pe adversara din Rusia cu 10-5. Felicitări, Georgiana! Suntem mândri de tine și de dăruirea de care ai dat dovadă!

Felicitări antrenorilor Mumjiev Şerban, Popescu Valentin, Burnichi Mirela și clubului CSS Târgu Mureș - antrenori Csaba Fazakas, Feri Gyarmati”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte.

O medalie şi-a asigurat şi Alexandra Voiculescu, la categoria 40 kg, prin calificarea în finală. Românca va lupta pe saltea, pentru medalia de aur, cu Anastasia Polska, din Ucraina.

La categoria 43 kg, Isabela Cristina Marin s-a clasat pe locul cinci, după ce a trecut în recalificări de Wiktoria Ewa Jaroniek (Polonia), dar a pierdut meciul pentru bronz cu Elizaveta Kulakovska (Ucraina).

România a mai obţinut o medalie la Europenele din Bulgaria, prin Daniel Marian Sandu, bronz la lupte libere, în limitele categoriei 60 kg.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5242 secunde