Luptătorii se întrec pe litoral pentru titlurile de campioni şi Cupa României

Miercuri, 13 Octombrie 2021, 10:50
124
Având în vedere creşterea îngrijorător de mare a cazurilor de infectări cu virusul Covid-19, fapt care a generat o serie de restricţii în marea majoritate a judeţelor din ţara noastră, Federaţia Română de Lupte a decis să modifice programul turneului final al Campionatului Naţional Individual de cadeţi şi al Cupei României la lupte libere, greco-romane şi lupte feminine pentru seniori, competiţie programată, săptămâna aceasta, la Constanţa.

Astfel, găzduite de Sala Sporturilor din Năvodari, întrecerile vor debuta joi, 14 octombrie, când, între orele 17.00-17.30, este programată şedinţa tehnică. Vineri, 15 octombrie, de la ora 7.00, luptătorii vor trece prin controlul medical, vor efectua cântarul oficial, pentru ca, la ora 9.00, să se dea startul competiţiei propriu-zise, cu tururile eliminatorii, urmate de semifinale.

Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 9.00, vor avea loc recalificările şi finalele, iar turneul se va încheia duminică, 17 octombrie, la ora 14.30, când va fi oficiată ultima ceremonie de premiere.

Foarte important: toţi participanţii trebuie să facă testul Covid-19 rapid, bazat pe detecţia de antigen, cu cel mult 48 de ore înainte de cântarul oficial.

XXX

Din cauza situaţiei epidemiologice actuale, Federaţia Română de Lupte a mai decis amânarea turneului final al Campionatului Naţional Individual de seniori şi echipe-seniori ce urma să aibă loc la Reşiţa, în perioada 29-31 octombrie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte

Pagina a fost generata in 0.2631 secunde