Luptătorii îşi dau întâlnire, în weekend, la Naţionalele de la Constanţa

209
Luptătorii îşi dau întâlnire, în weekend, la Naţionalele de la Constanţa - luptatorii-1606142443.jpg

Articole de la același autor

Deşi virusul Covid-19 se răspândeşte cu viteză uluitoare şi tot mai multe persoane sunt depistate infectate, motiv pentru care Constanţa, dar şi multe alte localităţi din judeţ au intrat în carantină, Federaţia Română de Lupte a decis să menţină organizarea la Constanţa a două competiţii importante: finala Campionatului Naţional individual de cadeţi și finala Campionatului Naţional de seniori Under 23.

Perioada de desfăşurare a celor două turnee rămâne cea stabilită iniţial, 27-29 noiembrie.

„Au fost luate o serie de măsuri pentru a proteja sănătatea sportivilor, antrenorilor şi a tuturor celor implicaţi în organizarea turneelor.

La Naţionale, sunt aşteptaţi aproximativ 500 de sportivi şi toţi vor trebui să prezinte, la înscriere, teste negative pentru Covid-19, făcute cu 48 de ore înainte de concurs. La rândul lor, antrenorii, arbitrii, conducătorii de cluburi şi toţi ceilalţi membri ai delegaţiilor participante, toţi cei care vor intra în sală vor trebui să prezinte aceste teste.

În plus, conform ultimelor instrucţiuni transmise de Federaţia Română de Lupte, sunt necesare declaraţii pe propria răspundere, delegaţiile din partea cluburilor şi tabelele centralizatoare cu participanţi. 
Nu va fi permis accesul spectatorilor în tribune, dar chiar şi în aceste condiţii, sperăm ca luptătorii constănţeni să câştige cât mai multe şi mai strălucitoare medalii”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele de onoare al Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Gigi Pambuca.

Aşadar, luptătorii din toată România urmează să îşi dea întâlnire, săptămâna aceasta, la Sala Sporturilor.

90 de ani de istorie şi performanţă

Federația Română de Lupte a sărbătorit, luni, 23 noiembrie, 90 de ani de istorie și performanță.

„Este un moment unic pe care l-am fi marcat printr-o mare sărbătoare, în condiții normale. Traversăm însă o perioadă dificilă, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne uităm istoria presărată cu numeroase rezultate deosebite.

În 23 noiembrie 1930, la Oradea, s-a înființat Federația Română de Lupte și Haltere, care s-a mutat la București, un an mai târziu. 
De 90 de ani, luptele au adus României numeroase titluri și medalii pe scena lumii. Avem o istorie în spate, iar în față un viitor la fel de strălucit”, a transmis președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu. 


Moşul a venit mai devreme!

Chiar și în vremuri dificile, luptătorii dau tot ce-i mai bun. Dar și primesc!

Pentru componenții lotului CNOPJ greco-romane, Moșul a venit mai devreme. Antrenorul Centrului Olimpic, Cătălin Matache, le-a oferit elevilor săi un microbuz personalizat cu care vor putea să meargă la competiții, pentru a aduna numeroasele medalii cu care şi-au obișnuit suporterii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.154 secunde