Luptătorii de la LPS "Nicolae Rotaru" nu pun piciorul pe saltea

Joi, 27 August 2020, 21:07
133
Luptătorii din cadrul Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" nu și-au reluat încă activitatea, întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus.

Aceștia se pregătesc cum pot, individual și duc dorul competițiilor, la care altă dată cucereau multe podiumuri.

Antrenorul Ioan Giuglea a explicat faptul că nu se poate risca să înceapă antrenamentele cu elevii săi, pentru că ar fi principalul vinovat dacă cineva s-ar îmbolnăvi. 
"Nu am început încă antrenamentele. Mă gândesc că dacă Guvernul decide să deschidă activitatea din sectorul Horeca, atunci poate vom avea și noi câștig de cauză. Până atunci, nici nu ne gândim. Sportivii mei se antrenează, însă ar fi foarte greu dacă acum ar participa la o competiție. Suntem total nepregătiți. Trebuie să reintrăm odată în normalitate. Eu abia aștept reluarea competițiilor", a declarat, pentru "Cuget Liber", maestrul Ioan Giuglea.

Între timp, până la reluarea competițiilor oficiale, Federația Română de Lupte organizează, în perioada 7-12 septembrie, o competiție de îndemânare în stațiunea Mamaia, la care participă mai mulți juniori din Constanța, dar și din alte orașe ale țării. Pagina a fost generata in 0.1825 secunde