Luptătorii de la LPS "Nicolae Rotaru" nu au reluat antrenamentele

Miercuri, 15 Iulie 2020, 20:48
170
Chiar dacă unele discipline din cadrul LPS "Nicolae Rotaru" Constanța și-au reluat activitatea, luptătorii nu beneficiază de această șansă.

Antrenorul Ioan Giuglea a explicat, pentru "Cuget Liber", că nu poate efectua antrenamente cu elevii săi decât prin intermediul online, pentru că disciplina pe care el o predă reprezintă un sport de contact și se desfășoară în sală.

"Încă nu putem să ne antrenăm. Cei care fac tenis de masă, tenis de câmp și alte sporturi în aer liber se pot pregăti, dar noi nu. Ne mai vedem cu ajutorul internetului, le mai spun copiilor să se miște, să își mențină forma actuală. Am opt sportivi care nu sunt din Constanța și, dacă îi aduc, nu am unde să îi cazez.

Doar Cristina Roșioru se află la Costinești cu lotul național și se antrenează la capacitate maximă", a declarat Ioan Giuglea.

Cristina Roșioru este una dintre cele mai promițătoare luptătoare din Constanța. Ea are mai multe titluri internaționale cucerite și așteaptă reluarea competițiilor pentru a participa la următorul Campionat European care nu se știe încă la ce dată se va disputa. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.27 secunde