Luptătorii constănţeni, medaliaţi la Naţionalele de juniori

132
Luptătorii constănţeni, medaliaţi la Naţionalele de juniori - luptatorii-1603357461.jpg

Articole recomandate

Sportivii constănţeni care au participat la Campionatele Naţionale de lupte libere, greco-romane şi feminine pentru juniori, competiţie recent desfăşurată la Bacău, au avut evoluţii foarte bune.

Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” a fost reprezentat de numai doi sportivi, ambii urcând pe podium. Astfel, la lupte feminine, Alexandra Condruţ s-a clasat pe locul întâi la categoria 65 kg, iar la lupte greco-romane, Andrei Savu a ocupat locul doi la categoria 60 kg.

„A fost o competiţie disputată în condiţii speciale, marcate de epidemia Covid-19. Spre deosebire de alte dăţi, liceul nostru a fost reprezentat de numai doi sportivi, care, majori fiind, au mers pe semnătura lor. Şi-au făcut testele pentru coronavirus, rezultatele au fost negative, iar dorinţa lor de a concura a fost foarte mare. Eu i-am pregătit de concurs, însă nu am fost prezent la Bacău”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, antrenorul Ioan Giuglea, de la LPS Constanţa.

La Naţionalele de la Bacău au fost prezenţi şi trei luptători de la CS Farul, antrenaţi de Grigore Gheorghe. O medalie de bronz şi-a trecut în palmares Iulian Chelărescu, la categoria 82 kg, în timp ce colegii săi Minur Pîrvu (55 kg) şi Ştefan Todi (72 kg) s-au clasat pe locul patru.

XXX

La sfârşitul acestei săptămâni, la Reşiţa, vor avea loc întrecerile Campionatelor Naţionale de lupte rezervate seniorilor, turneu la care Constanţa va fi reprezentată doar de sportivii de la CS Farul.

„Avem ca obiectiv cucerirea a două medalii de aur la individual, dar sunt speranţe şi în concursul pe echipe”, a precizat antrenorul Grigore Gheorghe.

În ceea ce îi priveşte pe luptătorii de la LPS, aceştia îşi vor continua pregătirea pe plan local.

„Antrenamentele vor avea loc doar afară, în sală nu avem voie să intrăm. Să sperăm ca vom putea participa, luna viitoare, la Naţionalele de cadeţi, totul în funcţie de evoluţia pandemiei”, a precizat antrenorul Ioan Giuglea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4843 secunde