Luptătorii constănţeni, medaliaţi la Campionatele Naţionale

213
Luptătorii constănţeni, medaliaţi la Campionatele Naţionale - luptatorii-1606834602.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 400 de luptători au participat la finalele Campionatelor Naţionale de lupte seniori U23 şi cadeți, competiţie desfăşurată la Sala Sporturilor din Constanţa, în organizarea Federației Române de Lupte, Asociației Județene de Lupte Constanţa şi Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.

Sportivii de la CS Farul Constanţa (antrenor Grigore Gheorghe) s-au numărat printre remarcaţii turneului, reuşind să câştige o salbă impresionantă de medalii.

Astfel, Florin Tiţa a cucerit medalia de aur la categoria 60 de kilograme la seniori U23, performanţă similară reuşind şi Răzvan Arnăut, la categoria 67 de kilograme.

Minur Pîrvu şi Iulian Chelărescu au terminat pe poziţia a doua la categoria 55 de kilograme, respectiv 80 de kilograme, iar Ştefan Popa a cucerit medalia de bronz la categoria 72 de kilograme.

CS Farul s-a clasat pe locul 1 în clasamentul pe cluburi.

La cadeţi, CS Farul a obţinut nu mai puţin de patru medalii. Cristian Manu a terminat pe poziţia a doua la categoria 45 de kilograme, în timp ce Onur Pîrvu a câştigat medalia de bronz la categoria 48 de kilograme.

Andrei Buruiană şi Antonio Giurgea s-au clasat şi ei a treia treaptă a podiumului la categoria 55 de kilograme, respectiv 71 de kilograme.

La Naţionalele de la Constanţa a participat şi CSS Mangalia, cu secţia de lupte libere (antrenor Marian Oancea). Marian Daniel Sandu a devenit vicecampion naţional la categoria 60 de kilograme, Ioan Denis Chirică a terminat şi el pe locul al doilea la categoria 81 de kilograme, iar Constantin Manea şi Andrei Pîrvu au terminat pe locul 5.

CSS Mangalia a terminat competiţia pe locul al treilea în clasamentul pe echipe. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7502 secunde