Luptătorii constănțeni au dominat Naționalele Școlare

1524
Luptătorii constănțeni au dominat Naționalele Școlare - luptatorii-1528032254.jpg

Articole de la același autor

Luptătorii constănțeni au jubilat în ultimele competiții naționale, reușind să acapareze podiumurile. 


Colaborare de succes între Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța (antrenori Ioan Giuglea, Valentin Dobrin și Valentin Ștefan) și CS Poseidon Limanu - 2 Mai (antrenori Corneliu Trucmel și Alina Ivan), la Sfântu Gheorghe, la faza finală a Campionatelor Naționale Școlare de lupte libere și feminine. Sub culorile primului club, s-au câștigat nu mai puțin de șapte medalii: două de aur, două de argint și trei de bronz. În plus, LPS "Nicolae Rotaru" s-a clasat pe prima poziție în clasamentul pe medalii. 


Luptătoarele Amalia Rătunzeanu (65 kg) și Ana Maria Predică (61 kg) au cucerit medaliile de aur, pe locul secund au terminat Cristina Roșioru (69 kg) și Crina Pintilie (57 kg), iar pe locul al treilea s-au clasat Nicoleta Tăbârcă (46 kg), Alexandra Condruț (61 kg) și Raluca Cristian (61 kg). 


În același timp, la Bacău, au avut loc întrecerile Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane. Și acolo, echipa LPS "Nicolae Rotaru" a băgat spaima în adversari. De data aceasta, a fost un mix între LPS și CS Farul (antrenor Grigore Gheorghe). Andrei Savu (60 kg) și Iulian Chelărescu (80 kg) au fost invincibili în limitele categoriilor în care au fost înscriși, Andrei Alexe a pierdut în finală, iar pe cea de-a treia treaptă a podiumului au urcat Ștefan Popa (51 kg) și Constantin Păun (110 kg). 


Foarte aproape de medalii au fost și Osman Alkan (32 kg) - locul 5 și Nicolae Drăgan (110 kg) - locul 7. Băieții nu s-au lăsat mai prejos și s-au clasat și ei pe prima poziție a ierarhiei pe echipe, după numărul de medalii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8441 secunde