Luptători din Republica Moldova și Bulgaria, la Memorialul "Ioan Dima"

577
Luptători din Republica Moldova și Bulgaria, la Memorialul

Articole de la același autor

Una din cele mai dinamice competiții de lupte pe nisip din România își continuă tradiția la malul mării, în sudul litoralului. 


În zilele de 3 și 4 iunie, va avea loc Turneul Internațional de lupte "Ioan Dima", pentru copii și cadeți, ajuns la ediția a Vll-a și care se anunță mai disputat ca niciodată, cu sportivi extrem de bine pregătiți, atât din România, cât și de peste hotare. 


Vineri, 2 iunie, de la ora 18, va avea loc ședința tehnică, unde se vor stabili tablourile de competiție, iar sâmbătă, 3 iunie, încep duelurile propriu-zise, urmate de festivitatea de premiere, acolo unde campionii vor fi recompensați cu diplome și medalii. 


"Și-au anunțat prezența sportivi din Republica Moldova și Bulgaria. Din păcate, luptătorii din Ucraina și Turcia nu cred că vor mai ajunge, au probleme cu vizele și sunt șanse mici să fie alături de noi. Cu toate acestea, avem confirmări de la aproximativ 150 de sportivi din țară că vor fi alături de noi. Este un turneu de suflet pentru mine și sunt sigur că va ieși exact cum ne dorim", a declarat Dragoș Dima, președintele CS Mangalia, fiul regretatului Ioan Dima, cel care a sprijinit luptele constănțene până la ultima suflare. 


Competiția este organizată de Clubul Sportiv Mangalia, în colaborare cu Asociația Județeană de Lupte Constanța și Primăria Municipiului Mangalia. 


În perioada 13-15 iunie, la Sala Sporturilor din Constanța, se va organiza etapa finală a Cupei României la lupte greco-romane, libere și feminine, pentru seniori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3486 secunde