Luptător de la LPS Constanța, pe podium la Turneul Internațional de la Plevna

194
Luptător de la LPS Constanța, pe podium la Turneul Internațional de la Plevna - luptator-1513184587.jpg

Articole de la același autor

Luptătorul Andrei Savu, pregătit de antrenorul Ioan Giuglea la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, a obținut medalia de argint la Turneul Internațional de cadeți și juniori mici la lupte greco-romane, categoria 70 kg, disputat la Plevna (Bulgaria). 


Lotul tricolor deplasat în țara vecină a ocupat locul 1 pe națiuni, grație numărului impresionant de medalii obținute: patru de aur, două de argint și una de bronz. 


"Andrei Savu a luptat foarte bine la Plevna. Chiar a reușit să îl învingă pe campionul național al Bulgariei. A pierdut ultimul act împotriva vicecampionului Bulgariei, însă s-a comportat foarte bine. Este un tip muncitor și ambițios, care va ajunge departe dacă va continua în acest ritm", a declarat antrenorul Ioan Giuglea. 


Tot în această perioadă, loturile naționale de lupte libere - juniori mici și junioare mici au efectuat un stagiu de pregătire la Predeal, timp de opt zile. 


Lotul feminin a fost coordonat de Cornelius Trucmel, antrenor la CS Poseidon 2 Mai - Limanu. Printre sportivii convocați în acest cantonament, s-au regăsit și constănțenii Loredana Predică, Alexandra Voiculescu, Delia Voiculescu, Nicoleta Tăbârcă, Melisa Grandpierre și Mihai Caraciobanu (legitimați la CS Poseidon 2 Mai - Limanu), Amalia Rătunzeanu (LPS "Nicolae Rotaru") și Denis Chirică (CSS Medgidia). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6012 secunde