Luptătoarea Andreea Beatrice Ana, medaliată cu bronz în turneul de la Kiev

233
Luptătoarea Andreea Beatrice Ana, medaliată cu bronz în turneul de la Kiev - luptatoarea-1614627304.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarea constănţeană Andreea Beatrice Ana a cucerit medalia de bronz la puternicul turneu internațional de la Kiev (Ucraina), după ce a reuşit să se impună în finala mică a categoriei 53 kg.

Medalia sportivei din Mangalia este cea de-a treia pe care delegaţia României a câştigat-o la Kiev. Astfel, au mai urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului Albert Saritov, care l-a învins în finala mică a categoriei 97 kg, lupte libere, pe un reprezentant al Republicii Moldova, şi Cătălina Axente, la lupte feminine, categoria 72 kg.

„Felicitări tuturor, felicitări sportivilor şi antrenorilor”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte.

Pentru luptătorii români, turneul de la Kiev a fost ultima verificare la nivel internaţional înainte de a intra în bătălia pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Turneul european preolimpic va avea loc în Ungaria, la Budapesta, în perioada 18-21 martie, iar pentru a obține biletele pentru Tokyo, luptătorii români trebuie să se califice în finala categoriilor la care participă. Campionul european Alin Alexuc este unul dintre luptătorii care vor reprezenta România în competiţia de la Budapesta.

XXX

Prima competiție din calendarul intern va debuta, săptămâna aceasta, la Târgu Mureș. Turneul de calificare Cupa României / Finala U15 va avea loc în perioada 5-7 martie, iar constănţenii îşi doresc să câştige cât mai multe medalii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2966 secunde