Luptă mare pentru stadionul „Arcul de Triumf”

244
Luptă mare pentru stadionul „Arcul de Triumf” - stadionrugby-1612809992.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul echipei naţionale de rugby a României, Johannes van Heerden, a declarat, duminică, la protestul organizat de suporteri împotriva preluării Stadionului „Arcul de Triumf“ de către Ministerul Tineretului şi Sportului, că speră ca arena să aparţină rugby-ului şi să nu fie dată fotbalului.

El a adăugat că atunci când politicul se implică în sport se strică totul.

„Este un stadion important pentru noi, unul încărcat cu istoria rugby-ului românesc. Noi, stejarii, suntem acasă aici. Sperăm să reuşim ca acest stadion să rămână al nostru. Sper ca Ministerul Tineretului şi Sportului să lase acest stadion rugby-ului, nu să-l dea fotbalului. Echipa naţională este refuzată pe stadioanele noi din ţară, nu are unde să joace. Este o chestiune politică. Se strică tot dacă politicul intră şi în sport”, a afirmat rugbistul de origine sud-africană care a primit anul trecut cetăţenia română. „Părerea mea este că sunt multe stadioane de fotbal în Bucureşti, de ce să se joace fotbal şi aici, pe Arcul de Triumf, singurul stadion de rugby din România? Asta nu e bine. Stadionul este frumos, e mai micuţ, nu încape multă lume, dar sper să fie plin la meciurile noastre”, a mai spus rugbistul român.

Bogdan Celea, unul dintre membrii Clubului 16 Horia Ungur al echipei naţionale de rugby, a declarat la protestul din faţa Stadionului „Arcul de Triumf“ că MTS nu mai recunoaşte documentele semnate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1646 secunde