Lumea sportului, îndoliată. A murit un cunoscut jucător de rugby

961
Lumea sportului, îndoliată. A murit un cunoscut jucător de rugby - doliu-1483047156.jpg

Articole recomandate

Lumea rugbyului este în doliu după un tragic eveniment rutier, petrecut miercuri după-amiază, în Tonga, soldat cu decesul fostului jucător al echipei CSM Olimpia București, Atelea Okati. 


Federația Română de Rugby își exprimă regretul pentru moartea prematură a rugbystului și este alături de familia îndoliată.


"Atunci când moartea lovește o echipă, durerea nu urmează niciun plan de joc. Antrenorilor le place să creadă că se pot pregăti pentru orice. Mici trucuri, accidentări, vreme extremă, știu cum să reacționeze în toate împrejurările. Dar nu există niciun plan de joc pentru moartea subită, neașteptată a unui coechipier. Nu există nicio strategie de joc, nicio analiză video care să facă acest lucru mai ușor de acceptat. Cum să îți găsești cuvintele după o asemenea veste cumplită? (…)Am pierdut un coleg, un prieten, un frate. Odihnește-te în pace, frate Ofa atu!", a transmis Danie de Villiers, fostul său antrenor de la Olimpia.


Atelea Okati avea 29 de ani și evolua pe postul de fundaș. El a jucat pentru clubul bucureștean în 2015 și 2016 și a câștigat medalia de bronz în sezonul trecut al SuperLigii. Acesta fusese transferat la CSM de la echipa australiană Penrith.


Okati a fost și internațional de rugby în 7, el fiind în numeroase meciuri și căpitanul naționalei statului Tonga.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Actual : DOLIU în lumea modei
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Actual : DOLIU în lumea jazz-ului
Duminică, 18 Decembrie 2016
Stire din Social : A murit Constantin Stroe, directorul DACIA
Pagina a fost generata in 1.3935 secunde