Mărțișor Hondrilă, la ceas aniversar

"Lumea nu a uitat ce am făcut pentru baschetul constănțean!"

379

Articole de la același autor

Multă veselie, voie bună și atmosferă de petrecere, sâmbătă după-amiază, la sala de protocol a Hotelului Sport din Constanța, unde unul dintre cei mai mari antrenori de baschet ai echipei CS Farul și de departe cel mai bun inspector școlar specialitate educație fizică și sport, prof. Mărțișor Hondrilă, și-a serbat ziua de naștere. 


La eveniment, organizat de fosta vicecampioană mondială Elena Frîncu, consilierul județean Gheorghe Slabu și președintele AJL Constanța, Gigi Pambuca, cu susținerea directorului executiv al DJST Constanța, Claudiu Teliceanu, au fost prezenți mulți dintre prietenii profesorului Hondrilă, care, de-a lungul timpului, i-au cunoscut și apreciat activitatea, precum Dan Gavrilă, Ion Mărăcineanu, Ioan Raicu, Cristian Dumitru și mulți alții. 


"Este un sentiment foarte frumos, să te afli printre prieteni. E un semn că lumea nu a uitat ce am făcut pentru baschetul constănțean, care, din păcate, astăzi, la nivel de seniori nu mai există", a declarat profesorul Mărțișor Hondrilă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6805 secunde