Luis Suarez, la pământ! Mesajul lui Neymar când l-a văzut că plânge ca un copil

576
Luis Suarez, la pământ! Mesajul lui Neymar când l-a văzut că plânge ca un copil - ptyzniz6yz0xjmhhc2g9zjm1ymjmy2y5-1561883346.jpg

Articole recomandate

Neymar i-a transmis un mesaj de încurajare lui Luis Suarez, cel care a devenit eroul negativ al disputei Uruguay-Peru 0-0 (4-5 la penaltyuri), din sferturile Copa America. Starul Barcelonei a fost singurul care a ratat de la punctul cu var la loviturile de departajare.



Cea mai titrată echipă din istoria competiției (15 trofee) pleca mare favorită în disputa cu Peru, formație distrusă în grupe cu 5-0 de Brazilia. Uruguay a avut trei goluri anulate cu VAR-ul, astfel că s-a ajuns la loteria loviturilor de departajare.

Unde Luis Suarez, golgheterul all-time al celeștilor a fost singurul care a ratat. Inevitabil, la final vârful de 32 de ani s-a simțit responsabil pentru ratarea calificării și a plâns ca un copil. Scenele l-au impresionat și pe Neymar, fostul său coleg de la Barcelona, care a ținut să îl îmbărbăteze.


"Ridică-te! Ești cel mai bun, frate! Te iubesc, prietene", a scris Neymar pe Instagram.


Neymar (care a ratat Copa America din cauza unei accidentări) și Suarez ar putea fi din nou colegi la Barcelona din sezonul viitor, starul lui PSG fiind în cărți pentru o revenire pe Camp Nou.

58 de goluri în 110 partide are Suarez pentru națională, fiind cel mai bun marcator din istoria Uruguayului.

În semifinalele competiției se vor întâlni Brazilia - Argentina și Chile - Peru, scrie digisport.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7814 secunde