Lucescu jr., cercetat pentru omor din culpă și fals în declarații

506
1
Lucescu jr., cercetat pentru omor din culpă și fals în declarații - razvanlucescu-1327491883.jpg

Potrivit unui articol publicat în această dimineață de Evenimentul Zilei, tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu are motive serioase să se teamă pentru libertatea sa sau a soției. Se pare că vâlva creată în mass-media în ultimele zile l-a determinat pe procurorul Marius Iacob să ceară redeschiderea dosarului "Miu". Procurorii vor să se lămurească, dacă într-adevăr, Ana Maria Lucescu se afla la volan în seara zilei de 15 septembrie 1991, așa cum a stabilit instanța la momentul respectiv, și mai ales dacă omorul nu a fost din culpă.
Totodată procurorul, Marius Iacob vrea să vadă dacă acuzațiile aduse de familia Miu la adresa familiei Lucescu au o bază reală (anume că de fapt la volanul automobilului s-ar fi aflat Răzvan Lucescu, și nu soția Ana Maria, că ar fi fost băut și nu deținea permis de conducere, precum și acuzele la adresa lui Mircea Lucescu care conform părinților victimei, s-a folosit de relațiile care le avea la Ministerul de Interne pentru ca dosarul să fie "îngropat").


Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Ciprian
25 ianuarie 2012
Parere

Dupa spusele lui Virgil Iorgulescu reiese ca: Doamna Lucescu fiind gravida in luna a 5-a nu se simtea bine si asa au hotarat sa plece acasa. Adica el, beizadeaua, nu cred sa-si fi lasat sotia gravida care acuza stari nasoale sa conduca.In acest caz sunt convins ca el a fost la volan. BEIZADEAUA Lucescu jr. nu era, nu este si nu va fi niciodata atat de intelijent incat sa cheme pur si simplu un taxi care sa-l duca in conditii de siguranta cand el mai bea un spritz. Hai sictir Lucica Mucilica. :)))))))))))))))))

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Roger Federer a atins borna 1000!
Pagina a fost generata in 1.509 secunde